Produk Panganyarna

Tentang Kami

Qingdao Yuqiang Hardware Co., Ltd. nyaéta perusahaan anu khusus kana R&D, manufaktur sareng penjualan produk perangkat keras konstruksi. Parantos komitmen pikeun nyayogikeun produk perangkat keras arsitéktur kualitas tinggi (kalebet aluminium, panto plastik sareng jandéla sareng témbok aksesoris témbok, alat-alat listrik: produk utami nyaéta kotak kendali hubungan seuneu, kotak kendali ventilasi cerdas, pembuka jandéla ranté, pembuka jandéla rak, pneumatik Pembuka jandela, pembuka jandela spiral sareng pembuka jandela tautan manual) sareng konsultasi téknis anu aya hubunganana.

  • 2003

    Didirikeun taun 2003

  • 300

    Kulawarga Yuqiang langkung ti 300 anggota sadunya sareng masih berkembang

  • 50.000

    50000㎡ pabrik mastikeun kapasitas ajeg sareng kamampuan produksi

  • 26

    Produk Yuqiang dijual ka 26 nagara sareng daérah saalam dunya

  • 2000

    Yuqiang ngalayanan langkung ti 2000 konsumén sareng mitra

Kauntungan urang

Bahan baku tina tuangna didamel tina paduan séng opat-hiji-hiji, sareng rumus bahan canggih (± 50 ℃) henteu cacad atanapi rusak.
Sadaya bagian stainless steel didamel tina 304 bahan, ngandung 7.5-8.5 nikel, anu henteu keyeng. Tambih deui

Our Advantage

Skala perusahaan

Yuqiang ngagaduhan basis produksi langkung ti 50.000 ㎡ sareng jumlahna langkung ti 350 padamel. Éta ngagaduhan sajumlah penjualan sareng agénsi jasa di bumi sareng luar negeri, sareng produk na diékspor ka langkung ti 20 nagara sareng daérah.Tambih deui

The scale of enterprise

Produk utama

Produk utama nyaéta aluminium-plastik dibalikkeun di jero, di jero sareng di luar kolésor, témbok témbok muka jandéla témbok; hardware sistem jandela retardant seuneu retardant windows, pembuka jandela listrik, ventilator, jsb.Tambih deui

Main products

Proyék aplikasi

  • pather (1)
  • pather (5)
  • pather (6)
  • pather (1)
  • pather (2)
  • pather (3)
  • pather (4)
  • gfshgf
  • bguyt
  • htruyt
  • bvytiu
  • uytiru