Profil Perusahaan

Shandong Yuqiang Hardware Products Co., Ltd. didirikeun taun 2003. Lokasina di Chengxi Industrial Park, Leling City, Provinsi Shandong, sareng kantor pusat penjualan na aya di Qingdao. Éta perusahaan téknologi luhur ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan gedong panto sareng jandéla hardware.
Produk utama nyaéta aluminium-plastik dibalikkeun di jero, di jero sareng di luar kolésor, témbok témbok muka jandéla témbok; hardware sistem jandela retardant seuneu retardant windows, pembuka jandela listrik, ventilator, jsb.

Kami parantos ngawangun panilitian sareng pamekaran, desain, manufaktur kapang, casting, stamping, perawatan permukaan sareng majelis salaku sistem produksi hiji-eureun.

about (1)

about (2)

urang gaduh kapasitas produksi langkung ti 1,5 juta sét (potongan). Pabrikna ngaliput lega 50.000 méter pasagi; jumlah karyawan di perusahaan ngaleuwihan 350, anu langkung ti 90 mangrupikeun manajemén sareng tanaga téknis.
Produk kami dianggo dina langkung ti 172 proyek rékayasa, sareng ngajaga hubungan koperasi jangka panjang anu saé sareng langkung ti 200 kontraktor gedong sapertos Beijing Zhong jian ji ye, Qingdao Lu Cheng, Otoritas Pelabuhan Qingdao, Cina Sinopec, China Power, Huan qiu Group, Beihai Jiandui, sareng sajabana, sareng téknologi téknologi canggih, kualitas produk anu saé sareng layanan purna jual anu hadé, anu parantos kéngingkeun kapercayaan sareng pujian konsumén.

about (3)

about (4)

about (5)

about (6)

Kaunggulan Produk Hardware Yuqiang:
Bahan baku ningkat, dua kali lipat kapasitas bantalan
1. Bahan baku tina tuangna didamel tina paduan séng opat-hiji-hiji, sareng rumus bahan canggih (± 50 ℃) henteu cacad atanapi rusak.
2. Sadaya bagian stainless steel didamel tina 304 bahan, ngandung 7.5-8.5 nikel, anu henteu keyeng.
3. Bagéan palastik dina sistem pas didamel tina bahan-bahan nilon PA66 anu tahan maké kuat, anu moal pernah rusak.
4. Bagian nyemprot disemprotkeun sareng bahan poliuretan, kandelna 45μm-100μm, sareng adhesi garing langkung ti 10 sasmita, sadayana ngalangkungan standar nasional
5. Alat produksi pikeun mesin séng sareng aluminium die-casting nyaéta 120Ton, sareng mesin punching otomatis nyaéta 180Ton, anu mastikeun karasa, kakuatan sareng kateguhan casting. Muka batin, tibalik, batin jero sareng luar kabuka muka sareng nutup 450,000 kali muka sareng nutup siklus, henteu aya distorsi bagian, panggunaan normal
6. Perlakuan permukaan bagian-bagian plated mangrupikeun prosés electroplating kromium trivalent, kandel lapisan plating nyaéta 45μm-100μm, sareng tés semprot uyah 120 jam tanpa pinholes, bulging sareng karat.
Saatos ampir sataun nalungtik terus-terusan sareng ngararancang tés bubuka kapang, Yuqiang Hardware parantos hasil ningkatkeun jandéla jandéla alloy alloy aluminium, konektor, sareng bukaan batin sareng ranté engsel tibalik tina bahan ékstrusi alloy aluminium asli kana baja karbon. Stamping bagian mastikeun yén kapasitas beban-bantalan asesoris ningkat. Engsel alloy aluminium aslina tiasa ngamuat 70kg, sareng engsel waja karbon tiasa muat dugi ka 180kg tanpa deformasi atanapi narekahan.
Dasarna parantos ngabéréskeun masalah beban-beban tina jandéla ageung super-standar sareng jandéla triple-glazed. Ayeuna produk ieu parantos dinyatakeun salaku patén nasional, ngarah merek domestik anu sanés.

sertipikat

1-1F41Q911121H 1-1F424101031927 1-1F424101104915 1-1F424101131620 1-1F42410125XW 1-1F424101321500 1-1F424102025608
×