Aluminium alloy jero casement jandela sistem hardware hardware

Pedaran pondok:

Hardware pikeun Aluminium Windows & Door, anu mangrupikeun padalisan Aluminium alloy jero casement window seri sistem solusi hardware pikeun Aluminium Windows.

1. Palanggan tiasa milih jinis kétang anu sanés ti perusahaan urang numutkeun perkenalan séri cecekelan dina jandela daptar produk.
2. Tiasa dianggo pikeun propil alloy aluminium standar 20-slot Éropa
3. Cocog pikeun jinis jandéla kalayan lébar 340-1600mm sareng jangkungna jandéla 400-2400mm. Titik konci tiasa ngonpigurasi saluyu sareng kabutuhan pelanggan


  • Harga FOB: 12.38-12.34USD / SET
  • Min.Order Order: 1 buah
  • Kamampuhan Suplai: 1.500.000 Potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Aluminium Alloy Inner Casement Window Series Hardware Hardware atanapi Basajan dua hardware ngonci pikeun jandéla lebet-ngadopsi ngadopsi panas die-casting forging ngabentuk téknologi pikeun mastikeun akurasi dimensi sareng pemurnian sisikian, nganggo bahan baku pemasok kelas munggaran industri, prosés produksi kalebet casting, punching, stamping, mesin bor liang, assembling, inspecting, packing.

    Detil Sareng Lambaran Data
    gfdsh

    Ringkesan Tabel Konfigurasi Hardware Alloy Aluminium Alloy Batin Jandéla Series

     

     Seri No.

     Bahan No.

     Ngaran Bagian

     Jumlah

     Babasan

    1a

    LPK-0110120-1a

    Bar nyetir

    2

    Pilihan

    1b

    LPK-0110120-1b

    Bar nyetir

    2

    2a

    LP-K-0110120-2a

    Bar Center drive

    1

    Pilihan

    2b

    LPK-0110120-2b

    Bar Center drive

    1

    2c

    LPK-0110120-2c

    Bar Center drive

    1

    3a

    LPK-0110120-3a

    Hanle

    1

    Pilihan

    3b

    LPK-0110120-3b

    Hanle

    1

    3c

    LPK-0110120-3c

    Hanle

    1

    4

    LPK-0110120-4

    Blok pangonci

    2

     

    5

    LPK-0110120-5

    Blok ngonci handap

    1

     

    6

    LPK-0110120-6

    Pad panguat

    1

     

    7

    LPK-0110120-7

    Europ gaya angin tetep

    1

    Pilihan

    8

    LPK-0110120-8

    Hinge

    2

    Pilihan

    Tindakan pancegahan:
    1. Palanggan tiasa milih jinis kétang anu sanés ti perusahaan urang numutkeun perkenalan séri cecekelan dina jandela daptar produk.
    2. Tiasa dianggo pikeun propil alloy aluminium standar 20-slot Éropa
    3. Cocog pikeun jinis jandéla kalayan lébar 340-1600mm sareng jangkungna jandéla 400-2400mm. Titik konci tiasa ngonpigurasi saluyu sareng kabutuhan pelanggan

    hguyiu

    Aya rupa-rupa gagang anu tiasa dipilih: gagang kuadrat, gagang melengkung, gagang buleud ageung, gagang buleud alit

    Aluminium Alloy Batin Casement Window Series Hardware Hardware
    gfyt

    Prosés pamasangan
    Diagram instalasi séri alloy aluminium jandéla casement jero
    Urutan instalasi pakakas
    Pasang numutkeun Gambar 1, Gambar 2, Gambar 3 ...
    hgfdjhg

    Teu sieun kontras dina detilna

    hjhg

    Bahan Anu Saé

    Rupa-rupa bahan sayogi pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda, sareng éta bakal lami.

    Reresihan Kualitas

    Anggo alat uji pikeun nguji produk, lapisan layar demi lapisan, sareng ngendalikeun kualitasna.

    jhguyt

    1624615961(1)

    Ngadukung Kustomisasi

    Éta tiasa disaluyukeun numutkeun gambar sareng conto, sareng kami bakal masihan anjeun solusi anu wajar.

    Ngadukung Kustomisasi

    Mangsa pangalaman industri sareng ngadukung alat produksi tiasa ngarobih produk anjeun pikeun anjeun.

    hgfduy

    Naha anjeun masih hariwang ngeunaan masalah ieu?
    Naha anjeun masih lumpat ka toko pakakas?
    Hawatos teu tiasa ngagaleuh spésifikasi, seueur teuing babawaan.
    Naha anjeun masih nawar aksésoris? Anjeun henteu terang kumaha milih ukuranana, padamelanana henteu hadé, anjeun henteu terang

    Aluminium Batin Casement
    fdsgf

    Naha Anjeun Pilih Kami

    fdsgf

    Ngaran produk: sistem alloy jandéla casement alloy aluminium batin
    Spésifikasi produk: gagang (gagang busur, gagang kuadrat énggal, gagang buleud ageung)
    Engsel (engsel adjustable, engsel tilu jangjang)
    Friciton Stay (dua nyambungkeun, gaya Gesekan Gaya Éropa)
    Fitur produk: beban-bantalan 90kg, kénca sareng katuhu ditukeurkeun, instalasi gancang, transmisi lemes, teu aya noise
    Bahan produk: alloy seng, nilon

    Kualitas Produk anu dipercaya

    Pangalaman 20 taun

    prefessional kami nyaéta kasuksésan anjeun

    1141

    Pabrikan pabrik nyayogikeun produkna,

    anu tiasa ngahemat tautan panengah, sareng masihan kauntungan maksimum pikeun konsumén.

    Kauntungan urang
    1. Bahan baku tina tuangna didamel tina paduan séng opat-hiji-hiji, sareng rumus bahan canggih (± 50 ℃) henteu cacad atanapi rusak.
    2. Sadaya bagian stainless steel didamel tina 304 bahan, ngandung 7.5-8.5 nikel, anu henteu keyeng.
    3. Bagéan palastik dina sistem pas didamel tina bahan-bahan nilon PA66 anu tahan maké kuat, anu moal pernah rusak.
    4. Bagian nyemprot disemprotkeun sareng bahan poliuretan, kandelna 45μm-100μm, sareng adhesi garing langkung ti 10 sasmita, sadayana ngalangkungan standar nasional
    5. Alat produksi pikeun mesin séng sareng aluminium die-casting nyaéta 120Ton, sareng mesin punching otomatis nyaéta 180Ton, anu mastikeun karasa, kakuatan sareng kateguhan casting. Muka batin, tibalik, batin jero sareng luar kabuka muka sareng nutup 450,000 kali muka sareng nutup siklus, henteu aya distorsi bagian, panggunaan normal
    6. Perlakuan permukaan bagian-bagian plated mangrupikeun prosés electroplating kromium trivalent, kandel lapisan plating nyaéta 45μm-100μm, sareng tés semprot uyah 120 jam tanpa pinholes, bulging sareng karat.
    Saatos ampir sataun nalungtik terus-terusan sareng ngararancang tés bubuka kapang, Yuqiang Hardware parantos hasil ningkatkeun jandéla jandéla alloy alloy aluminium, konektor, sareng bukaan batin sareng ranté engsel tibalik tina bahan ékstrusi alloy aluminium asli kana baja karbon. Stamping bagian mastikeun yén kapasitas beban-bantalan asesoris ningkat. Engsel alloy aluminium aslina tiasa ngamuat 70kg, sareng engsel waja karbon tiasa muat dugi ka 180kg tanpa deformasi atanapi narekahan.
    Dasarna parantos ngabéréskeun masalah beban-beban tina jandéla ageung super-standar sareng jandéla triple-glazed. Ayeuna produk ieu parantos dinyatakeun salaku patén nasional, ngarah merek domestik anu sanés.
    Prosés Produksi
    1
    Mésér Prosedur
    buying procedures


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naha milih YuQiang tibatan perusahaan sanés?
    A: Kami ngadamel produk kami sacara lokal. Palayanan pelanggan kami luar biasa sareng dipersonalisasi pikeun unggal palanggan. Unggal YuQiang produk anu waja sareng awét ku jaminan struktural 12 bulan. Kami nganggo bahan kualitas luhur sumber tina anu pangsaéna di Cina. Tim desain kami damel caket sareng konsumén pikeun mesen khusus.

    Q: Syarat pembayaran anu mana anu tiasa urang tampi?
    A: Biasana urang tiasa ngagarap istilah T / T atanapi L / C, kadang istilah DP.
    1). dina istilah T / T, mayar sateuacanna 30% diperyogikeun sareng kasaimbangan 70% kedah dibéréskeun sateuacan dikintun.
    2). Dina istilah L / C, 100% L / C henteu tiasa dibatalkeun

    Q: Naon cara logistik pikeun pangiriman produk?
    A: 1) .90% dina pangiriman ngalangkungan laut, ka sadaya buana utama sapertos Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Oséania sareng Éropa, jsb.
    2). Pikeun nagara-nagara lingkungan Cina, kalebet Rusia, Mongolia, Uzbékistan sareng sajabana, urang tiasa ngirim ku jalan atanapi karéta api.
    3). Pikeun bagian lampu anu diperyogikeun, urang tiasa nganteurkeun jasa kurir internasional, kalebet DHL, TNT, UPS atanapi FedEx.

    Q: Naon istilah jaminan anjeun?
    A: Kami nyayogikeun garansi 12 bulan pikeun sadaya produk kami, kecuali kagagalan anu disababkeun ku pamasangan anu salah, operasi atanapi perawatan, kacilakaan, karusakan, nyalahgunakeun atanapi non YuQiang modifikasi sareng pakean normal.

    Q: Naon waktos pamimpin anjeun?
    A: Kami tujuan pikeun nyayogikeun palanggan ku waktos kalungguhan gancang. Kami ngartos kaayaan darurat kajantenan sareng produksi prioritas kedah langkung disayogikeun dina jalan langkung gancang. Urutan waktos lead stock nyaéta 3-5 dinten damel, sedengkeun pesenan khusus dina 1-2 minggu. Ngahubungan YuQiang produk sahingga urang tiasa nyayogikeun waktos kalungguhan anu akurat dina kaayaan.