Prosés Karajinan

Bagan Aliran Kontrol Majelis

Produksi kalungguhan

JIANTOU (5)

Produksi Percobaan Produk

JIANTOU (5)

Inspéksi Barang Mimiti

Oké

JIANTOU (5)

Produksi masal

NG

Kader situs sareng mariksa conto sareng mariksa bahan, penampilan sareng strukturna

Pamariksaan diri padamel

Metoda perlakuan produk goréng:Pilihan ulang; Daptar pikeun scrap; Konsési sareng panarimaan;
Catetan: 1. Produk goréng ngalangkungan pamariksaan patroli 10% kedah langsung meryogikeun produksi sareng ngadamel area tampilan anu goréng. Tulis lambaran penanganan pengecualian kualitas ka pengawas.

JIANTOU (4)

NG

NG

Buka Kana Prosedur Salajengna

JIANTOU (1)

Warestorage

Oké

JIANTOU (1)

Inspéksi Sampling Kumpulan

Oké

JIANTOU (1)

Pamariksaan prosés

Bahan, penampilan, struktur OK, bahan anu sampurna, pamariksaan tiasa disimpen saatos ditandatanganan dina daptar gudang.

Bagan Aliran Kontrol Kualitas Stamping

Produksi kalungguhan

JIANTOU (5)

Produksi Percobaan Produk

JIANTOU (5)

Inspéksi Barang Mimiti

Oké

JIANTOU (5)

Produksi masal

NG

Kader situs sareng mariksa conto sareng mariksa bahan, penampilan sareng strukturna

Pamariksaan diri padamel

Metoda perlakuan produk goréng:Pilihan ulang; Daptar pikeun scrap; Konsési sareng panarimaan;
Catetan: 1. Produk goréng ngalangkungan pamariksaan patroli 10% kedah langsung meryogikeun produksi sareng ngadamel area tampilan anu goréng. Tulis lambaran penanganan pengecualian kualitas ka pengawas.

JIANTOU (4)

NG

NG

Buka Kana Prosedur Salajengna

JIANTOU (1)

Warestorage

Oké

JIANTOU (1)

Inspéksi Sampling Kumpulan

Oké

JIANTOU (1)

Pamariksaan prosés

Bahan, penampilan, struktur OK, bahan anu sampurna, pamariksaan tiasa disimpen saatos ditandatanganan dina daptar gudang.

Maot Aliran Mutu Aliran Kualitas

Produksi kalungguhan

JIANTOU (5)

Produksi Percobaan Produk

JIANTOU (5)

Inspéksi Barang Mimiti

Oké

JIANTOU (5)

Produksi masal

NG

Kader situs sareng mariksa conto sareng mariksa bahan, penampilan sareng strukturna

Pamariksaan diri padamel

Metoda perlakuan produk goréng:Pilihan ulang; Daptar pikeun scrap; Konsési sareng panarimaan;
Catetan: 1. Produk goréng ngalangkungan pamariksaan patroli 10% kedah langsung meryogikeun produksi sareng ngadamel area tampilan anu goréng. Tulis lambaran penanganan pengecualian kualitas ka pengawas.

JIANTOU (4)

NG

NG

Buka Kana Prosedur Salajengna

JIANTOU (1)

Warestorage

Oké

JIANTOU (1)

Inspéksi Sampling Kumpulan

Oké

JIANTOU (1)

Pamariksaan prosés

Bahan, penampilan, struktur OK, bahan anu sampurna, pamariksaan tiasa disimpen saatos ditandatanganan dina daptar gudang.

Bagan Aliran Kontrol Kualitas Nyemprot

Produksi kalungguhan

JIANTOU (5)

Produksi Percobaan Produk

JIANTOU (5)

Inspéksi Barang Mimiti

Oké

JIANTOU (5)

Produksi masal

NG

Kader situs sareng mariksa conto sareng mariksa bahan, penampilan sareng strukturna

Pamariksaan diri padamel

Metoda perlakuan produk goréng:Pilihan ulang; Daptar pikeun scrap; Konsési sareng panarimaan;
Catetan: 1. Produk goréng ngalangkungan pamariksaan patroli 10% kedah langsung meryogikeun produksi sareng ngadamel area tampilan anu goréng. Tulis lambaran penanganan pengecualian kualitas ka pengawas.

JIANTOU (4)

NG

NG

Warestorage

Oké

JIANTOU (1)

Inspéksi Sampling Kumpulan

Oké

JIANTOU (1)

Pamariksaan prosés

Bahan, penampilan, struktur OK, bahan anu sampurna, pamariksaan tiasa disimpen saatos ditandatanganan dina daptar gudang.