Budaya Perusahaan

Pernyataan Visi & Misi

Salami aya panto ngawangun sareng windows, aya hardware Yuqiang; komitmen pikeun manufaktur calakan, ngajaga sareng ngageulisan lingkungan padumukan manusa; ngawangun perusahaan umur saabad di Cina

culture (5)

culture (2)

Tujuanna

Ngadamel perangkat keras kualitas luhur; nyiptakeun sumanget kapinteran

Nilai Inti

Nilai Inti: Réalistis sareng pikahoyong, tulus sareng dipercaya, inovatif sareng kolaborasi, propésional sareng fokus

culture (3)

culture (4)

Ngudag

Rapat kabutuhan konsumén sareng ningkatkeun nilai palanggan mangrupikeun hiji-hijina alesan ayana urang

Prinsip Layanan

Laksanakeun naon anu anjeun carioskeun, jaga tepat waktu, ngabéréskeun masalah

culture (1)