Hardware Pikeun sistem UPVC Jero Open Window

Pedaran pondok:

Hardware pikeun UPVC sistem jandela kabuka batin mangrupikeun solusi sistem jandela UPVC anu idéal pikeun UPVC

Windows, Hardware pikeun sistem vérsi kabuka UPVC lebet cocog pikeun jandéla UPVC kalayan jinis U-euro-slot.

Hardware pikeun UPVC sistem jandela kabuka batin cocog pikeun sash lebar FFB: 400mm-750mm sareng jangkungna FFH: 400mm-1600mm, Proporsi proporsi lébar sareng jangkungna 1.5: 1, max ngamuat ≦ 60kg, Tingkat beban-beban gumantung kana engsel. Anjeun tiasa ningali kana parameter pangsi.

Bobot diri kipas (beurat total aksésoris sapertos kaca sareng bahan bentuk kipas) * 1.4 (faktor kaamanan) kirang tina atanapi sami sareng beban-beban maksimum engsel.


  • Harga FOB: 4.44USD / SET
  • Min.Order Order: 1 buah
  • Kamampuhan Suplai: 1.500.000 Potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Detil Sareng Lambaran Data
    1. Hardware pikeun UPVC lebet sistem jandela kabuka cocog pikeun jandéla UPVC kalayan tipe U-euro-slot.
    2. Cocog sareng sash lebar FFB: 400MM-750MM sareng jangkungna FFH: 400mm-1600mm, Saran proporsi lébar sareng jangkungna 1.5: 1.
    3. Maksimum dimuat ≦ 60kg, Tingkat momotan gumantung kana hinge. Anjeun tiasa ningali kana parameter pangsi. Bobot diri kipas (beurat total aksésoris sapertos kaca sareng bahan bentuk kipas) * 1.4 (faktor kaamanan) kirang tina atanapi sami sareng beban-bantalan maksimum engsel
    hgfdjhg
    Hardware pikeun UPVC sistem jandela kabuka batin

      Seri No.   Ngaran Bagian  Barang No.  Henteu  Spésifikasi  Titik Konci  Babasan
    1 Hinge Top (Kénca) SPK-0110013 / 0110198-1 1 L 9mm
    Hinge Top (Katuhu) SPK-0110014 / 0110199-1 1 R 9mm
    2 Penjaga

    SPK-0110023-2

    3 Transmisi Gear (7.5mm)

    SPK-0110105-3

    1 400 2
    SPK-0110106-3 1 600 2

    SPK-0110107-3

    1 800 2

    SPK-0110108-3

    1 1000 2

    SPK-0110109-3

    1 1200 3

    SPK-0110110-3

    1 1400 4
    4 Hinge handapeun (kénca) SPK-0110013 / 0110198-4 1 L 9mm
    Hinge handapeun (Katuhu) SPK-0110014 / 0110199-4 1 R 9mm
    5 Hinge tengah SPK-0110016/01100155 1 Pilihan
    6 Tetep Gesekan SPK-0260003-6 1 8 '~ 16 "
    7 Pakem SPK-0110027-7 1
    7A Pakem SPK-0270001-7A 1

    1
    Aya sababaraha rupa cecekelan anu tiasa dipilih: Pakem sidik jari, standar tilu gagang, gagang korsi pasagi, cekelan nganggo konci

    Hardware pikeun UPVC sistem jandela kabuka batin

    1

    Prosés Pamasangan

    Diagram pamasangan Hardware pikeun aluminium péngkolan & jandéla Dengdekkeun
    Urutan instalasi pakakas
    Pasang numutkeun Gambar 1, Gambar 2, Gambar 3 ... Hiji-hiji kanggo dipasang

    1

    Teu sieun kontras dina detilna

    1

    Bahan Anu Saé

    Rupa-rupa bahan anu sayogi pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda, kuat sareng awét kalayan lami.

    Reresihan Kualitas

    Anggo peralatan uji coba pikeun uji produk, lapisan demi lapisan skrining, kualitas kontrol.

    ui

    1

    Pangrojong Kanggo Kustomisasi

    Tiasa disaluyukeun kana gambar sareng conto, kami nyayogikeun anjeun sareng solusi anu wajar.

    Padagang Kakuatan

    Anggo peralatan uji coba pikeun uji produk, lapisan demi lapisan, skrining, kualitas kontrol.

    1

    Naha anjeun masih hariwang ngeunaan masalah ieu?
    Naha anjeun masih lumpat ka toko pakakas?
    Hawatos teu tiasa ngagaleuh spésifikasi, seueur teuing babawaan.
    Naha anjeun masih nawar aksésoris? Anjeun henteu terang kumaha milih ukuranana, padamelanana henteu hadé, anjeun henteu terang
    07
    JHGD

    Hardware pikeun UPVC sistem jandela kabuka batin

    Naha Anjeun Pilih Kami

    Nami produk: Hardware pikeun UPVC sistem jandela kabuka batin
    Spésifikasi produk: gagang (gagang standar, korsi korsi pasagi)
    Gear Transmisi UPVC: 400 # 600 # 800 # 1000 # 1200 #
    UPVC Hinge: Kénca, Katuhu
    Friciton Stay (dua nyambungkeun, gaya Gesekan Gaya Éropa)
    Fitur produk: beban-bantalan 90kg, kénca sareng katuhu ditukeurkeun, instalasi gancang, transmisi lemes, teu aya noise.
    Bahan produk: Baja Karbon, paduan seng

    Kualitas Produk anu dipercaya

    Pangalaman 20 taun

    prefessional kami nyaéta kasuksésan anjeun

    1141

    Pabrikan pabrik nyayogikeun produkna,

    anu tiasa ngahemat tautan panengah, sareng masihan kauntungan maksimum pikeun konsumén.

    Kauntungan urang
    1. Bahan baku tina tuangna didamel tina paduan séng opat-hiji-hiji, sareng rumus bahan canggih (± 50 ℃) henteu cacad atanapi rusak.
    2. Sadaya bagian stainless steel didamel tina 304 bahan, ngandung 7.5-8.5 nikel, anu henteu keyeng.
    3. Bagéan palastik dina sistem pas didamel tina bahan-bahan nilon PA66 anu tahan maké kuat, anu moal pernah rusak.
    4. Bagian nyemprot disemprotkeun sareng bahan poliuretan, kandelna 45μm-100μm, sareng adhesi garing langkung ti 10 sasmita, sadayana ngalangkungan standar nasional
    5. Alat produksi pikeun mesin séng sareng aluminium die-casting nyaéta 120Ton, sareng mesin punching otomatis nyaéta 180Ton, anu mastikeun karasa, kakuatan sareng kateguhan casting. Muka batin, tibalik, batin jero sareng luar kabuka muka sareng nutup 450,000 kali muka sareng nutup siklus, henteu aya distorsi bagian, panggunaan normal
    6. Perlakuan permukaan bagian-bagian plated mangrupikeun prosés electroplating kromium trivalent, kandel lapisan plating nyaéta 45μm-100μm, sareng tés semprot uyah 120 jam tanpa pinholes, bulging sareng karat.
    Saatos ampir sataun nalungtik terus-terusan sareng ngararancang tés bubuka kapang, Yuqiang Hardware parantos hasil ningkatkeun jandéla jandéla alloy alloy aluminium, konektor, sareng bukaan batin sareng ranté engsel tibalik tina bahan ékstrusi alloy aluminium asli kana baja karbon. Stamping bagian mastikeun yén kapasitas beban-bantalan asesoris ningkat. Engsel alloy aluminium aslina tiasa ngamuat 70kg, sareng engsel waja karbon tiasa muat dugi ka 180kg tanpa deformasi atanapi narekahan.
    Dasarna parantos ngabéréskeun masalah beban-beban tina jandéla ageung super-standar sareng jandéla triple-glazed. Ayeuna produk ieu parantos dinyatakeun salaku patén nasional, ngarah merek domestik anu sanés.
    Prosés Produksi
    3c8df172-d7d0-11eb-9a7a-5452007bf3a5Ori
    Mésér Prosedur
    buying procedures


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naha milih YuQiang tibatan perusahaan sanés?
    A: Kami ngadamel produk kami sacara lokal. Palayanan pelanggan kami luar biasa sareng dipersonalisasi pikeun unggal palanggan. Unggal YuQiang produk anu waja sareng awét ku jaminan struktural 12 bulan. Kami nganggo bahan kualitas luhur sumber tina anu pangsaéna di Cina. Tim desain kami damel caket sareng konsumén pikeun mesen khusus.

    Q: Syarat pembayaran anu mana anu tiasa urang tampi?
    A: Biasana urang tiasa ngagarap istilah T / T atanapi L / C, kadang istilah DP.
    1). dina istilah T / T, mayar sateuacanna 30% diperyogikeun sareng kasaimbangan 70% kedah dibéréskeun sateuacan dikintun.
    2). Dina istilah L / C, 100% L / C henteu tiasa dibatalkeun

    Q: Naon cara logistik pikeun pangiriman produk?
    A: 1) .90% dina pangiriman ngalangkungan laut, ka sadaya buana utama sapertos Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Oséania sareng Éropa, jsb.
    2). Pikeun nagara-nagara lingkungan Cina, kalebet Rusia, Mongolia, Uzbékistan sareng sajabana, urang tiasa ngirim ku jalan atanapi karéta api.
    3). Pikeun bagian lampu anu diperyogikeun, urang tiasa nganteurkeun jasa kurir internasional, kalebet DHL, TNT, UPS atanapi FedEx.

    Q: Naon istilah jaminan anjeun?
    A: Kami nyayogikeun garansi 12 bulan pikeun sadaya produk kami, kecuali kagagalan anu disababkeun ku pamasangan anu salah, operasi atanapi perawatan, kacilakaan, karusakan, nyalahgunakeun atanapi non YuQiang modifikasi sareng pakean normal.

    Q: Naon waktos pamimpin anjeun?
    A: Kami tujuan pikeun nyayogikeun palanggan ku waktos kalungguhan gancang. Kami ngartos kaayaan darurat kajantenan sareng produksi prioritas kedah langkung disayogikeun dina jalan langkung gancang. Urutan waktos lead stock nyaéta 3-5 dinten damel, sedengkeun pesenan khusus dina 1-2 minggu. Ngahubungan YuQiang produk sahingga urang tiasa nyayogikeun waktos kalungguhan anu akurat dina kaayaan.