Hardware pikeun UPVC Dengdekkeun & hurungkeun Sistem jandéla

Pedaran pondok:

Hardware pikeun UPVC Dengdekkeun & hurungkeun jandéla

anu mangrupikeun solusi sistem jandela UPVC idéal pikeun UPVC Windows kalayan jinis U-euro, cocog pikeun sash lebar FFB: 400mm-1000mm sareng jangkungna FFH: 500mm-1800mm. Muatan maksimal ≦ 60kg. Proporsi proporsi lébar sareng jangkungna 1,5: 1. Tingkat beban-gumantung gumantung kana hinge. Anjeun tiasa ningali kana parameter pangsi. Bobot diri kipas (beurat total aksésoris sapertos kaca sareng bahan bentuk kipas) * 1.4 (faktor kaamanan) kirang tina atanapi sami sareng beban-beban maksimum engsel.


  • Harga FOB: 11.9USD / SET
  • Min.Order Order: 1 buah
  • Kamampuhan Suplai: 1.500.000 Potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Detil Sareng Lambaran Data
    1.UPVC Windows kalayan jinis U-euro
    2. éta cocog pikeun sash lebar FFB: 400mm-1000mm sareng jangkungna FFH: 500mm-1800mm.
    3. max ngamuat ≦ 60kg. Proporsi proporsi lebar sareng jangkungna 1.5: 1.
    hgfdjhg
    Hardware pikeun UPVC Dengdekkeun & hurungkeun sistem jandéla

    Seri No. Ngaran Bagian Barang No. Henteu Spésifikasi Titik Konci Babasan
    1 Bagian hinge Top SND-0110019-1 1
    2 T&T Hinge SND-0110222-2 1 401-500
    SND-0110219-2 1 501-750
    SND-0110257-2 1 751-1000
    3 Sudut SND-0110037-3 1 160 * 160 1
    3A Sudut SND-0110037-3A 1 35 * 160 1
    4

    penjaga

    SND-0110023-4

    Pikeun mastikeun numutkeun quatity pikeun titik loack

    5 Gear Transimisi (BS: 7.5mm) SND-0110255-5 1 500-700 / Teu aya alat mishandling
    SND-0110217-5 1 701-1000 1
    SND-0110218-5 1 1001-1500 1
    SND-0110248-5 1 1501-1800 2
    6

    Alat Mishandling

    SND-0110090-6 1
    7 penjaga Pikeun Alat Mishandling SND-0110023-7 1
    8

    Sudut handapeun

    SND-0110060-8 1
    9 Penjaga T&T (kénca); SND-0110265-9 1

    L

    Penjaga T&T (katuhu) SND-0110271-9 1

    R

    10 Hinge handapeun (kénca); SND-0110064-10 1

    L

    Hinge handapeun (katuhu) SND-0110065-10 1

    R

    11 Konci Pusat SND-0030024A11 1 530 2 Pilihan
    SND-0030024B-11 1 740 2
    SND-0030024C-11 1 890 2
    12 Rod diagonal SND-0110246 / 0110247-12 1 401-500
    SND-0110244 / 0110245-12 1 501-750
    SND-0110285 / 011028dr12 1 751-1000
    13 Pakem SND-0110027-13 1 Pilih panjang kakeunaan pin kuadrat numutkeun propil
    13A Pakem SND-0270001-13A 1

    1
    Aya sababaraha rupa cecekelan anu tiasa dipilih: Pakem sidik jari, standar tilu gagang, gagang korsi pasagi, cekelan nganggo konci

    Pedaran Konfigurasi:
    1. Konfigurasi Ieu cocog pikeun profil baja plastik tina (20-12-9 Series, jarak tengah: 7. 5mm), slot u standar Éropa, sareng konfigurasi 13 Series anu sanés
    2.2. Konfigurasi ieu cocog pikeun lebar slot sash 400mm-1000mm, jangkungna slot sash 500mm ~ 1800mm
    Nanging, henteu sadayana jinis jandéla kalayan rasio aspek cocog pikeun pas. Disarankeun babandingan jinis jandéla (lebar / jangkungna) dijaga dina (W) 1: 1,5 (H).
    3. Konfigurasi beban maksimum ieu 60kg, tingkat bantalan beban gumantung kana engsel, tiasa ningali seri engsel: beurat kipas (total beurat kaca, profil kipas, sareng sajabana) * 1.4 (faktor kaamanan) kirang ti atanapi sami sareng beurat maksimum tina hinge

    Hardware pikeun UPVC Dengdekkeun & hurungkeun sistem jandéla

    1

    Prosés Pamasangan

    Diagram pamasangan Hardware pikeun aluminium péngkolan & jandéla Dengdekkeun
    Urutan instalasi pakakas
    Pasang numutkeun Gambar 1, Gambar 2, Gambar 3 ... Hiji-hiji kanggo dipasang

    1

    Gambar 1: Mimiti, pasang sudut setir dina alur sudut luhur kipas jandéla pikeun mastikeun yén arah titik éksentrisitas leres sareng henteu tiasa ngencangkeun pelat peleresanana
    Gambar 2: Anggo sekrup konektor handap dina alur sudut handap kipas jandela pikeun mastikeun yén arah titik eunteung ékséntrik leres, sareng henteu tiasa ngonci pelat peleresanana
    Gambar 3: Posisi sareng tandaan drive, potong panjang anu pas sareng obrolkeun drive dina alur kipas jandela, pastikeun yén arah titik eunteung ékséntrik leres sareng kaca spion dipasang
    Gambar 4: Posisikeun rod pituduh di luhur kipas jandela, teras tandaan sareng potong panjang anu pas sareng pasang batang pituduh dina slot kipas jandela, ngonci piring panahan
    Gambar 5: Sambungkeun rod pituduh ka rod penarik bahan
    Gambar 6: Pasang ranté handap dina sudut kipas jandéla handap sareng konci ku sekrup
    Gambar 7: Pasang gagang drive dina kipas jandela sareng konci sumur ku sekrup
    Gambar 8: Pasang piring overlock dina pigura jandela sareng konci sumur ku sekrup

    Diagram skéma pangukuran diménsi jandéla

    Catetan: 1. Hardwarena kedah diukur tina permukaan alur u, jarakna tina alur kana alur
    2. Pikeun mésér perangkat keras tina slot kana slot

    Hardware pikeun UPVC Dengdekkeun & ngarobah diagram skéma pangaluyuan jandela

    imo (2)

    imo (3)

    Diagram skéma ngeunaan bubuka internal sareng penyesuaian perangkat keras tina baja plastik
    Saluyukeun titik konci écentric ku rengkuh: 1mm, sacara efektif tiasa nyaluyukeun ketang tina kipas bingkai jandela, ningkatkeun sesak cai, sesak hawa sareng tahan tekanan hawa tina jandéla.
    Sekrup nyaluyukeun rengkuh ± 2mm, sacara efektif tiasa nyaluyukeun fungsi serelek sudut tina kipas jandela pikeun cocog sareng palang kénca sareng katuhu

    imo (5)

    imo (6)

    Saluyukeun titik konci éccentric ± 1mm, sacara efektif tiasa ngaluyukeun kasetengan kipas bingkai jandéla, ningkatkeun ketang cai, kedap udara sareng résistansi tekanan angin tina jandéla ngaluyukeun titik konci écentrik ± 1mm, pikeun sacara efektif ngaluyukeun cangkéng pigura jandela kipas, ningkatkeun ketang cai, sesak hawa sareng résistansi tekanan angin

    imo (7)

    imo (1)

    Titik konci écentrisna ± 1mm, sacara efektif tiasa nyaluyukeun ketang tina kipas bingkai jandela sareng ningkatkeun ketahanan cai, sesak hawa sareng tahan tekanan angin
    Nu ± 2mm, sacara efektif ningkatkeun ukuran kénca sareng katuhu panto sareng jandéla

    imo (4)

    Saluyukeun titik konci éccentric ± 1mm, sacara efektif tiasa nyaluyukeun ketang tina kipas bingkai jandéla, ningkatkeun kaseueuran cai, sesak hawa sareng tahan tekanan angin tina jandéla

    Rod condong pikeun sakitar diagram skéma

    tiuy (1)

    Diagram skéma tuas narik condong ngarobah antara kénca sareng katuhu
    Gambar 1 Cabut sekrup silang
    Gambar 2 Cit nganggo penjepit kawat
    Gambar 3 Saatos ngantep macét kartu, puteran hinge
    Gambar 4 Batang batang misah tina engsel
    Gambar 5 Buka konci sekrup salib

    Pamasangan skéma tina bukaan engsel luhur

    tiuy (6)

    tiuy (7)

    Diagram skéma tuas narik condong ngarobah antara kénca sareng katuhu
    Gambar 1 Cabut sekrup silang
    Gambar 2 Cit nganggo penjepit kawat
    Gambar 3 Saatos ngantep macét kartu, puteran hinge
    Gambar 4 Batang batang misah tina engsel
    Gambar 5 Buka konci sekrup salib

    Diagram pamasangan bukaan engsel handap

    tiuy (11)

    tiuy (10)

    Diagram pamasangan muka leungeun

    tiuy (3)

    tiuy (4)

    tiuy (2)

    tiuy (5)

    Aplikasi
    Tingali kana séri drive atlas pikeun milih pangaluyuan drive spésifikasi anu leres
    Anggo rengkuh stop kontak 4 # héksagon
    Penyegelan sareng panyetelan pencet tina titik konci transmisi nyaéta 1mm

    Masalah umum anu umum sareng fénoména tina sistem jero-muka sareng sistem jero Windows

    Masalah umum utama dina muka jandela sistem anu tibalik
    The 1, gagang henteu muterkeun dina tempat; The 2, jandela teu tiasa dibalikkeun di jero; 3, rotasi henteu fleksibel
    Angka ieu dipidangkeun:

    tiuy (9)

    Ukuran:
    Nalika 1. dibuka, parios titik konci uas pituduh aya di tengah garis tanda
    Nalika 2. dibuka, parios konci setir di tengah garis tanda
    Nalika 3. tahan datar, parios titik konci drive aya di tengah garis tanda
    Nalika 4. dibuka, parios titik konci handap di tengah garis tanda

    tiuy (8)

    Ukuran:
    Nalika 1. dibuka, parios titik konci uas pituduh aya di tengah garis tanda
    Nalika 2. dibuka, parios konci setir di tengah garis tanda
    Nalika 3. tahan datar, parios titik konci drive aya di tengah garis tanda
    Nalika 4. dibuka, parios titik konci handap di tengah garis tanda

    Teu sieun kontras dina detilna

    IMG_1301 (1)

    Bahan Anu Saé

    Rupa-rupa bahan anu sayogi pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda, kuat sareng awét kalayan lami.

    Reresihan Kualitas

    Anggo peralatan uji coba pikeun uji produk, lapisan demi lapisan skrining, kualitas kontrol.

    IMG_1302 (1)

    1

    Pangrojong Kanggo Kustomisasi

    Tiasa disaluyukeun kana gambar sareng conto, kami nyayogikeun anjeun sareng solusi anu wajar.

    Padagang Kakuatan

    Anggo peralatan uji coba pikeun uji produk, lapisan demi lapisan, skrining, kualitas kontrol.

    1

    Naha anjeun masih hariwang ngeunaan masalah ieu?
    Naha anjeun masih lumpat ka toko pakakas?
    Hawatos teu tiasa ngagaleuh spésifikasi, seueur teuing babawaan.
    Naha anjeun masih nawar aksésoris? Anjeun henteu terang kumaha milih ukuranana, padamelanana henteu hadé, anjeun henteu terang
    07
    JHGD

    Hardware pikeun UPVC Dengdekkeun & hurungkeun sistem jandéla

    Naha Anjeun Pilih Kami

    Plastic-steel-inner-flat-open-and-inverted-3

    Ngaran produk: Hardware pikeun UPVC Dengdekkeun & giliran jandéla
    Spésifikasi produk: gagang (gagang standar, korsi korsi pasagi)
    Rod diagonal + T & T hinge: 400-500 # 501-750 # 751-1000 #
    UPVC Dengdekkeun & hurungkeun bagian jandéla: kénca; katuhu
    UPVC Hinge: Kénca, Katuhu
    Fitur produk: beban-bantalan 60kg, kénca sareng katuhu ditukeurkeun, instalasi gancang, transmisi lemes, teu aya noise.
    Bahan produk: Baja Karbon, paduan seng

    Kualitas Produk anu dipercaya

    Pangalaman 20 taun

    prefessional kami nyaéta kasuksésan anjeun

    1141

    Pabrikan pabrik nyayogikeun produkna,

    anu tiasa ngahemat tautan panengah, sareng masihan kauntungan maksimum pikeun konsumén.

    Kauntungan urang
    1. Bahan baku tina tuangna didamel tina paduan séng opat-hiji-hiji, sareng rumus bahan canggih (± 50 ℃) henteu cacad atanapi rusak.
    2. Sadaya bagian stainless steel didamel tina 304 bahan, ngandung 7.5-8.5 nikel, anu henteu keyeng.
    3. Bagéan palastik dina sistem pas didamel tina bahan-bahan nilon PA66 anu tahan maké kuat, anu moal pernah rusak.
    4. Bagian nyemprot disemprotkeun sareng bahan poliuretan, kandelna 45μm-100μm, sareng adhesi garing langkung ti 10 sasmita, sadayana ngalangkungan standar nasional
    5. Alat produksi pikeun mesin séng sareng aluminium die-casting nyaéta 120Ton, sareng mesin punching otomatis nyaéta 180Ton, anu mastikeun karasa, kakuatan sareng kateguhan casting. Muka batin, tibalik, batin jero sareng luar kabuka muka sareng nutup 450,000 kali muka sareng nutup siklus, henteu aya distorsi bagian, panggunaan normal
    6. Perlakuan permukaan bagian-bagian plated mangrupikeun prosés electroplating kromium trivalent, kandel lapisan plating nyaéta 45μm-100μm, sareng tés semprot uyah 120 jam tanpa pinholes, bulging sareng karat.
    Saatos ampir sataun nalungtik terus-terusan sareng ngararancang tés bubuka kapang, Yuqiang Hardware parantos hasil ningkatkeun jandéla jandéla alloy alloy aluminium, konektor, sareng bukaan batin sareng ranté engsel tibalik tina bahan ékstrusi alloy aluminium asli kana baja karbon. Stamping bagian mastikeun yén kapasitas beban-bantalan asesoris ningkat. Engsel alloy aluminium aslina tiasa ngamuat 70kg, sareng engsel waja karbon tiasa muat dugi ka 180kg tanpa deformasi atanapi narekahan.
    Dasarna parantos ngabéréskeun masalah beban-beban tina jandéla ageung super-standar sareng jandéla triple-glazed. Ayeuna produk ieu parantos dinyatakeun salaku patén nasional, ngarah merek domestik anu sanés.
    Prosés Produksi
    3c8df172-d7d0-11eb-9a7a-5452007bf3a5Ori
    Mésér Prosedur
    buying procedures


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naha milih YuQiang tibatan perusahaan sanés?
    A: Kami ngadamel produk kami sacara lokal. Palayanan pelanggan kami luar biasa sareng dipersonalisasi pikeun unggal palanggan. Unggal YuQiang produk anu waja sareng awét ku jaminan struktural 12 bulan. Kami nganggo bahan kualitas luhur sumber tina anu pangsaéna di Cina. Tim desain kami damel caket sareng konsumén pikeun mesen khusus.

    Q: Syarat pembayaran anu mana anu tiasa urang tampi?
    A: Biasana urang tiasa ngagarap istilah T / T atanapi L / C, kadang istilah DP.
    1). dina istilah T / T, mayar sateuacanna 30% diperyogikeun sareng kasaimbangan 70% kedah dibéréskeun sateuacan dikintun.
    2). Dina istilah L / C, 100% L / C henteu tiasa dibatalkeun

    Q: Naon cara logistik pikeun pangiriman produk?
    A: 1) .90% dina pangiriman ngalangkungan laut, ka sadaya buana utama sapertos Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Oséania sareng Éropa, jsb.
    2). Pikeun nagara-nagara lingkungan Cina, kalebet Rusia, Mongolia, Uzbékistan sareng sajabana, urang tiasa ngirim ku jalan atanapi karéta api.
    3). Pikeun bagian lampu anu diperyogikeun, urang tiasa nganteurkeun jasa kurir internasional, kalebet DHL, TNT, UPS atanapi FedEx.

    Q: Naon istilah jaminan anjeun?
    A: Kami nyayogikeun garansi 12 bulan pikeun sadaya produk kami, kecuali kagagalan anu disababkeun ku pamasangan anu salah, operasi atanapi perawatan, kacilakaan, karusakan, nyalahgunakeun atanapi non YuQiang modifikasi sareng pakean normal.

    Q: Naon waktos pamimpin anjeun?
    A: Kami tujuan pikeun nyayogikeun palanggan ku waktos kalungguhan gancang. Kami ngartos kaayaan darurat kajantenan sareng produksi prioritas kedah langkung disayogikeun dina jalan langkung gancang. Urutan waktos lead stock nyaéta 3-5 dinten damel, sedengkeun pesenan khusus dina 1-2 minggu. Ngahubungan YuQiang produk sahingga urang tiasa nyayogikeun waktos kalungguhan anu akurat dina kaayaan.