Yuqiang Sejarah

  • 2018-2021
    Presipitasi & Inovasi 2018-2021
  • 2016-2017
    Palayanan Anu Saé sareng Cekap 2016-2017
  • 2010-2015
    Percaya & Profesional, Palayanan 2010-2015
  • 2009
    Ngahijikeun, rajin, kualitas 2009
  • 2008
    Babarengan sareng Olimpiade, Tanggung jawab 2008
  • 2007
    Ngahijikeun salaku hiji sareng maju, Brand 2007
  • 2006
    Pangwangunan mangrupikeun kabeneran mutlak, ngembang taun 2006
  • 2005
    Cina Love Heart, Strategi 2005
  • 2004
    Di Qingdao, Bangkit 2004
  • 2003
    Kaluar, lahir 2003